„Nezasloužíš si ani používat přezdívku »Ozzy«, ta je tvého táty, kterou sis převzal po jeho smrti. Tvůj táta byl férový chlap a děláš jen ostudu jeho památce. Na tvého tátu lidi stále vzpomínají v úctě a ty jsi dokázal všem, že z jeho lidskosti nemáš ani pětinu jeho povahy a charakteru. Mám právo se takhle vyjádřit, protože patřím do okruhu lidí, kteří znají tvou celou rodinu velmi zblízka,“ napsala na Patrikův profil paní Vlaďka.

Podle ní brutálním činem zničil hned dvě rodiny. „Tu Sabinčinu s nikdy neodeznívající bolestí a tu svou tím, že jsi z jedné krve a už se nikdy nemůžou oprostit z toho, jaká zrůdná bestie se nakonec z tebe stala. Jsi vyvrhel a doživotní ostuda, břímě pro zbytek tvé rodiny, díky tobě budou nosit na zádech štít toho, že jsi brutální vrah,“ dodala.

Žena je přesvědčená, že se Patrika matka i sestra zřeknou. „Jediná pozitivní věc, která zčásti dokáže všechny potěšit, je ta, že zůstaneš opravdu sám, bez rodiny, přátel, kamarádů, takže žádná pomoc, návštěvy, dávání kapesného, čistých věcí, cigaret a všeho běžného, co ti bude v base chybět. Říká se takové rčení, že i vrah má svou matku, ale obávám se, že tohle v tvém případě neplatí. Kdyby jen tušila, čeho jednou budeš schopný, tak se nikdy nenarodíš,“ myslí si.

Pětadvacetiletou Sabinu našel její partner v krvi ve středu 29. března. V tu dobu už byla mrtvá několik hodin a údajně měla obličej rozbitý k nepoznání. Po týdnu policie dopadla Patrika K., který se k činu nejprve doznal, pak ale otočil. Za brutální vraždu mu hrozí až třicet let nebo i doživotí.