Na portálu Sleviště.cz nebývají tyhle nabídky až tak často. Pokud si tedy chcete udělat výlet do Prahy nebo jako místní pozvat přátele, pak neváhejte! Nemusíte se bát, že by vám tu udělali steak z polského hovězího. Tady nabízejí jen maso jihoamerické.

Začneme předkrmem s krevetkami a dáme si dobré víno

Jak jsem zjisti na portálu Sleviště.cz, na úvod vám tu vaše chuťové buňky naladí osvěžující a jemné originální italské Prosecco. Jako předkrm se podávají  nejoblíbenější mořské plody – špíz s grilovanými velkými tygřími vyloupanými krevetami podávaný na listovém salátku s opečenou bagetkou.

Jako předkrm dostanete skvělé krevetky
Autor: Sleviště.cz
Hlavním chodem je potom 200gramový  jihoamerický hovězí steak, který se připravuje na lávovém grilu, a servíruje se se smaženou cibulkou, salátkem coleslaw a pečenou bramborou se zakysanou smetanou.

K menu nechybí ani láhev výborného vína – na výběr máte italské bílé víno Chardonnay DOC, červené španělské víno Rioja DOCa nebo růžové víno Rioja Rosato DOCa. Musíte ale počítat s tím, že tato nabídka je na portálu Sleviště.cz časově omezená, takže váhat se nevyplatí!