Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Módní trendy babího léta: 7 kousků, které teď letí!

/
  • Podívejte se, co se podle stylistů do vašeho šatníku hodí právě teď.
    Podívejte se, co se podle stylistů do vašeho šatníku hodí právě teď. (Profimedia.cz)
    21. září 2018 ● 10:00

     Podzim se pomalu hlásí o slovo a my váháme, co si obléct. Ráno je chladno, odpoledne teploty vystoupají k letním teplotám a odložit oblíbené letní kousky do šatníku se nám taky ještě nechce. Naučte se chytré triky a noste letní parádu i na podzim.

     

  • 1.

    Tričko s dlouhým rukávem či rolák

    Může vrátit do hry šaty na ramínka. Jen pod ně oblečete tričko. Je lepší volit kontrastní barvu a trik »přiznat«. Přiléhavý jednobarevný rolák na podzim určitě užijete. Přes rolák, ladící barvou ke kalhotám, si můžete obléct třeba pestré letní kimono.

    Autor: Profimedia.cz, Orsay

  • 2.

    Legíny místo punčošek

    Jako svrchní oděv jsou hodně ožehavé, ale obléknout si je pod lehkou sukni klidně můžete, například místo punčocháčů.

    Autor: Profimedia.cz, Orsay

  • 3.

    Propínací šaty místo pláště

    Letos byly hitem léta a schovávat je do skříně určitě ještě nemusíte. Prostě pod ně oblékněte přiléhavé kalhoty a tričko a noste je jako plášť. Je to trendy a nahradí vám lehký svrchník.

    Autor: Profimedia.cz, Orsay

     

  • 4.

    Sukně a džínové šortky

    Letní sukně můžete nosit až do hlubokého podzimu s barevnými punčochami, rolákem a kotníčkovými botami. U dlouhých sukní můžete dokonce punčocháče vynechat. Džínové šortky se nosí  s neprůhlednými vlněnými punčocháči. Ideální jsou  především šortky typu mamajeans nebo boyfrendjeans, tedy volnější, s delší nohavicí. Noha a pozadí v nich by ale měly být přiměřeně útlé, pokud nejste víla, volte raději jeansovou sukni. Poslouží lépe.

    Autor: Profimedia.cz, Orsay

  • 5.

    Kotníčkové botky zahřejí

    Kotníčky se na podzim nevyplatí moc odhalovat, rána bývají chladná. Outfit spolehlivě jistí lehké kotníkové boty, třeba s otevřenou špičkou, nohaté ženy mohou sáhnout i po martenskách či kotníkových teniskách. Mít nohy v teple je na podzim prostě důležité.

    Autor: Profimedia.cz, Orsay

  • 6.

    Baret jako Pařížanka

    Letos je aktuální, navíc jsou barety poměrně levné a můžete si jich tedy koupit více v různých barvách. Vyhrajete si při jejich nasazování, a komu připadá baret nudný, může ho ozdobit třeba broží.

    Autor: Profimedia.cz, Orsay

     

  • 7.

    Zahalte se do šálu, šátku, plédu...

    Jsou ideální na ráno i na večer, z lehké bundy udělají oblečení málem do mrazu, z letních šatiček podzimní model. Pokud obvykle nenosíte pestré barvy, šál je ideálním prostředkem, který váš oděv oživí bez velké investice.

    Autor: Profimedia.cz, Orsay

     

Dnešní horoskopy