V základních skupinách střelecky dominují Mercurialy, které mají na MS nejpočetnější zastoupení. Do černého v nich pálí třeba hvězdný Portugalec Cristiano Ronaldo, který se blýskl hattrickem do sítě Španělska. Populárním Mercurialům budou konkurovat především adidas X s jejich hlavní tváří, brazilským útočníkem Gabriel Jesusem nebo Puma ONE, kterou oblékají kanonýři Romelu Lukaku a Sergio Agüero.

Soutěž o nejlépe střílející model kopaček poběží na instagramových účtech iSportu a SportFotbalu, do komentáře pod příspěvek stačí napsat, jaký model dá nejvíce branek ve vyřazovacích bojích MS + kolik branek dá. Soutěže se můžete zúčastnit do konce základních skupin MS, tedy do 28.6. Soutěž o kopačky vyhrává nejrychlejší nejpřesnější tip!

Jak si vedou střelci kopaček Nike Mercurial, adidas X nebo Puma Future na MS?
Autor: SportFotbal

Podrobnosti k soutěži naleznete zde: https://www.sportfotbal.cz/ms.html

Pořadatelem soutěže je fotbalový e-shop s největší kamennou prodejnou v ČR, SportFotbal.cz. Tato fotbalová speciálka patří mezi lídry na trhu s fotbalovým vybavením.

Naprostou většinu kopaček, které ozáří trávníky na MS 2018 v Rusku, má SportFotbal v nabídce. Prohlédnout si je můžete pod tímto odkazem: https://www.sportfotbal.cz/kopacky/

Prodejna SportFotbal
Autor: SportFotbal

Prodejna SportFotbal
Autor: SportFotbal

Pordejna SportFotbal nabízí širokou nabídku těch nejlepších kopaček
Autor: SportFotbal