Nabízíme vám pět tipů na valentýnské dárky a zamilované drobnosti:

1. Večer podle jejích představ

Touží vaše partnerka po zamilovaném večeru ve dvou? Na nic nečekejte a zarezervujte si stůl ve vaší oblíbené restauraci! Předem se domluvte s obsluhou a nechte váš stůl ozdobit květinami, aby byla iluze „romantické večeře jako z filmu“ dotažena k dokonalosti.

Autor: Shutterstock.com

2. Bonbony ve tvaru srdce

Krásný dárek, kterým potěšíte opravdu každou ženu! Vždyť kdo alespoň jednou za čas nezhřeší a nedá si něco dobrého na zub? A kde takové cukrovinky sehnat? Vyzkoušejte želatinová srdíčka HARIBO Liebesherzen - ideální malá pozornost, kterou můžete vyjádřit své city!

Autor: Haribo

3. Parfémy

Kvalitní parfém by neměl chybět žádné ženě… A že nevíte, jakou vůni vybrat? Mnoho žen má různé vůně spjaté s určitými událostmi v jejich životě. Proč tedy nevybrat takový parfém, ke kterému když žena přivoní, vybaví se jí myšlenky přímo na vás?

Autor: Shutterstock

4. Šperky a módní doplňky

S těmi nikdy neuděláte krok vedle. A nemusíte sahat ani hluboko do kapsy, za dobrý peníz se dá sehnat i krásná bižuterie. Bojíte se sami vybírat šperky? Pokud hledáte hezký a praktický dárek zároveň, zkuste svou milou potěšit třeba jednoduchou koženou kabelkou, nebo peněženkou. Minimalistické i designové kabelky můžete najít například na www.urbanlux.cz.

Autor: Shutterstock

5. Společný zážitek

Jste unavení každodenní rutinou a rádi byste to změnili? Dopřejte sobě i své drahé polovičce jedinečný zážitek, na který nezapomenete! Přemýšlíte, kam vyrazit? Vybírejte z nepřeberného množství romantických pobytů, které nabízejí hotely a wellness centra po celé České republice!

Autor: Shutterstock.com

6. Zábava na dlouhé zimní večery…

Zamysleli jste se někdy nad tím, jak dobře znáte svoji partnerku? Hra o manželství vám přináší dohromady 600 otázek, včetně vtipného kreslení. Zkuste odpovídat na záludné otázky a zjistěte, jak moc se znáte a zda víte o všech tužbách vaší druhé polovičky!

Víte, jaké jídlo má váš partner nejradši?
Autor: Shutterstock.com

Jak letos oslavíte svátek zamilovaných vy? Pečujte o svůj vztah (nejen) na Valentýna!