Jedním z nejvážnějších případů hospodářské krize byl kolaps argentinského hospodářství z let 1999 až 2001, během kterého v zemi selhala ochranná role státu, zásobování a lidé zůstali zcela bez pomoci. Argentinská krize světu ukázala, že v největším ohrožení jsou lidé žijící ve městech. Městský člověk 21. století si zvykl na nepřetržitý provoz obchodů, které 24 hodin denně nabízejí potraviny a ostatní zboží denní potřeby. Tento trend způsobil, že domácnosti omezily zásoby, které byly dříve jejich běžnou součástí. Krize zásobování vyvolala okamžitý nárůst cen zboží o 200 až 300 %. Lidé byli nuceni omezit veškeré výdaje, aby si mohli koupit základní potraviny. Ostatní hladověli nebo jedli, co našli na ulici. Potravou se stali i psi, kočky, ptáci a hlodavci. Přes enormní nárůst cen obyvatelé zcela vyprázdnili obchody během několika dnů. Nedostatek potravin způsobil razantní nárůst patologických jevů, zejména rabování. Je více než jasné, že člověk 21. století musí být víc než kdy dřív připravený na nebezpečí, které mu reálně hrozí.

Autor: www.s-kit.cz

Je alarmující, že i přes zmíněná fakta, o kterých se dozvídáme z médií téměř denně, lidé stále ignorují hrozící nebezpečí. Mezi země, jejichž obyvatelé silně podceňují krizové situace, patří i Česká republika! Většina Čechů nezná pravidla krizového chování a nedisponuje potravinovými ani hygienickými zásobami pro případ nouze. Zásoby průměrné české rodiny přitom pokryjí její spotřebu pouze na 48 hodin. Lidé tímto nezodpovědným chováním ohrožují své životy. Při katastrofách jsou intenzivně zatíženy složky státu, a nelze proto spoléhat na okamžitou záchranu. Každý člověk z toho důvodu musí být schopen přečkat co nejdelší časový úsek. Připravenost je proto základním předpokladem přežití v krizových situacích.

Autor: www.s-kit.cz

Zmíněná fakta nezbytně vedou k otázce, jak jste na podobné hrozby připraveni vy? Jak dlouhé období by vaše rodina dokázala přežít z potravinových zásob, které máte ve vaší domácnosti? Dokázali byste zajistit pitnou vodu a nezbytné hygienické prostředky na několik dní v případě vypuknutí krize?

Autor: www.s-kit.cz

Pokud chápete závažnost situace a cítíte zodpovědnost za sebe i svou rodinu existuje pro vás řešení, kterým je S-kit, zcela nový a ojedinělý produkt na českém trhu. S-kit je kompletní sada vybavení, která vám i vašim blízkým výrazně zvýší možnost přežití jakékoliv katastrofy. S-kit zajistí čtyřčlenné rodině pokrytí základních potřeb po dobu 14 dní, aniž by byla jakkoli závislá na okolním světě. Jeho obsah, který se skládá ze 168 porcí vysokoenergetických trvanlivých potravin, hygienických potřeb, nářadí a dalších potřebných produktů, sestavili odborníci na krizové situace, příslušníci záchranných sborů a nutriční poradci. Konkrétní obsah, parametry a další informace o tomto zcela ojedinělém produktu naleznete na www.s-kit.cz.

Otázka nezní, zda byste si měli S-kit dnes koupit. Podstatné je co budete dělat zítra, až ho budete skutečně potřebovat.