Pohyb a výživa je základ

Obezita, nadváha, nevyvážená strava, úrazy, přetěžování, dlouhé stání nebo různé choroby se den za dnem podepisují na stavu našich kloubů. Co s tím? Doporučovaným řešením tohoto narůstajícího problému je pravidelný pohyb a pestrá strava, ve které nechybí minerály a vitaminy. Kloubní chrupavky totiž potřebují výživu stejně, jako kterákoliv jiná část těla.

Na trhu se v poslední době objevila řada produktů, nabízející účinné látky pro výživu kloubů. Odborníci doporučují užívat tyto látky ve formách doplňků stravy alespoň 2x ročně, jako prevenci. Mezi nejoblíbenější produkty patří ty s vysokým obsahem kolagenu a dalších složek, které pomáhají kloubům zachovat vitalitu, pružnost a pohyblivost.

Autor: Swiss Colavital

Pokud byste chtěli sáhnout po některém z účinných přípravků s obsahem kolagenu, můžete vyzkoušet unikátní SWISS Colavital™! Tento moderní přípravek je vyroben ve švýcarsko-české spolupráci unikátní technologií lyofilizace kolagenu a přísady RSVital™, která díky extraktu z plodů růže šípkové pomáhá udržovat klouby zdravé, pružné a pohyblivé.

Podívejte se sami, jak SWISS ColavitalTM funguje!

 

Lyofilizace je velmi sofistikovaná technologie využívající zmrazení a vysušení k dehydrataci a konzervaci látek. Tato technologie je velmi šetrná ke zpracovávané látce a zachovává její nutriční hodnoty. Pomocí lyofilizace se konzervují potraviny pro kosmonauty a špičkové horolezce a to právě díky jejich velmi malé váze a nepřítomnosti chemických konzervačních látek.

Lyofilizovaný SWISS COLAVITAL™ je extrémně lehký a neobsahuje žádné přídavné chemické konzervační látky. Má schopnost absorpce vody, takže v organismu vytváří kolagenový gel s hmotností až 100x větší než v lyofilizovaném stavu - denní dávka doplňku stravy SWISS COLAVITAL™ dodá organismu minimálně 2 000 mg kolagenového gelu, čímž spolehlivě vyživuje vaše klouby kolagenem po celý den.

SWISS COLAVITAL™ můžete zakoupit na stránkách www.colavital.cz!

Připravili jsme pro Vás jedinečnou nabídku. Při nákupu na tomto e-shopu zadejte kód  BLV9 a nakupte produkt za AKČNÍ CENU 490 Kč (běžně 590 Kč) s poštovným ZDARMA! Platí do 31. 3. 2013.

Autor: Swiss Colavital