Aloe vera prospívá dobrému trávení, působí proti nadýmání a je považována za vůbec nejúčinnější prostředek, který organizmus očišťuje zevnitř. V současné době se Aloe vera pěstuje ve velkém. Při jejím pěstování se však bohužel často používají chemické látky. Sklizená Aloe vera je mnohdy nešetrně a špatně zpracovávána a tím vlastně znehodnocována a v takovém případě nemá a ani nemůže mít žádný zdravotní přínos. Což ještě navíc zhoršuje průmyslová výroba finálních produktů, které jsou chemicky zahušťovány a dochucovány. Zákazník většinou neví, že Aloe vera gel je vlastně čirá, vodnatá a bezbarvá tekutina bez chuti.

Autor: Biopol


Jak se v tom tedy vyznat?


Na zákazníka rozporuplné informace působí zmatečně, protože prodejci samozřejmě vždy ten svůj produkt s Aloe vera prezentují jako ten nejlepší. Rozpoznat zrno od plev však není složité. Telefon, oblečení anebo i jiné zboží si vybíráme podle značky. Activ Aloe reprezentuje vůbec nejkvalitnější Aloe vera na světě. Ano, neexistuje jiná značka, která by mohla konkurovat Activ Aloe, a to v celém procesu pěstování v biokvalitě a také ve výrobě, která využívá speciální patentovanou, ale hlavně šetrnou technologii Qmatrix. A to je to, proč Activ Aloe ve finálním výsledku dosahuje stejných parametrů složení a bioaktivity, kterými se může pochlubit jen čerstvá rostlina.

Activ Aloe je proto využívána pro farmaceutickou výrobu na celém světě. Z tohoto důvodu byla zařazena do sortimentu kanadské značky Barny´s. V České republice je pod označením Barny´s Activ Aloe – Lékárenská Aloe vera a prodává se jen v lékárnách. Každé prodané balení má analytický certifikát z laboratoře, který informuje zákazníka o skutečné kvalitě složení, tedy o tom, co vlastně zákazník kupuje. Žádný jiný prodejce nic takového nenabízí, a vlastně ani nemůže, protože by se ukázala kvalita anebo spíše nekvalita v plné nahotě.
Obecně je Aloe vera známá pro své hojivé účinky, a proto ji farmaceutický a kosmetický průmysl používá do krémů a mastí.

Autor: Biopol

V posledních letech je populární vnitřní užívání Aloe vera. Ale je efektivní jen v případě biologicky aktivní Aloe vera, tak jako je tomu u Activ Aloe. Užívání napomáhá k očistě organizmu a i jinak významně prospívá zdraví. Kromě jiného je výborná pro střevní mikroflóru a je dobré ji užívat spolu s probiotiky. Imunita a kondice střev spolu totiž úzce souvisí.  

Barny´s Activ AloeLékárenská Aloe vera je už po mnoho let tradičním dárkem, protože Barny´s každý rok touto dobou dává na trh limitované bonusové balení, kde zákazník nejenom že najde půllitr Activ aloe navíc jako dárek, ale letos přichází ještě navíc s dalším dárkem, a to františkem, který Vánoce provoní.

Limitované dárkové balení můžete koupit na www.barnys.cz nebo volejte 800 900 077. Doprava do 15. 11. 2017 zdarma! K dostání také v lékárnách.

Záruka kvality
Co odlišuje Barny’s od ostatních výrobců? Jsme opravdu pyšní na to, co děláme, a proto si 100% stojíme za kvalitou našich doplňků stravy. Jsme natolik přesvědčeni o kvalitě výrobků Barny’s, že když nebudete s našimi výrobky spokojeni, vrátíme vám zpět peníze.

Autor: Biopol