Liposukce pomáhá tvarovat postavu

Díky liposukci můžeme odstranit tuk z těla i na místech, ze kterých se nám ho prostě i při sebevětší dřině nedaří zhubnout. Dispozice k ukládání tuku v této oblasti jsou dané geneticky a hormonálně. Proto se na liposukci běžně vydávají i sportovně založené a jinak velmi štíhlé ženy.

Autor: Asklepion

Liposukce musí vylepšit také vzhled kůže

Pokud má člověk nadváhu nebo celulitidu, vytváří se pod kůží nerovnosti, které působí nevzhledně a mohou způsobit mindrák z postavy, která je jinak hezky štíhlá. Proto na klinice Asklepion používají plastičtí chirurgové radiofrekvenční liposukci BodyTIte, která působením tepla vypne a vyhladí kůži nad odsátou oblastí. Zároveň je oproti jiným typům liposukce výrazně šetrná k cévám a nervům v podkoží, což má výrazný efekt na pooperační výsledek a zkracuje rekonvalescenci.

Autor: Asklepion

Liposukce není hubnutí a nehrozí po ní jojo efekt

Radiofrekvenční liposukci BodyTite v Asklepionu nejčastěji kombinují s tumescnentní liposukcí. Její výhodou je, že odstraní celé tukové buňky. Odstraněním tukových buněk se zabrání opětovnému přibrání, tzv. jojo efektu. Po liposukci musí být tedy vaše tělo nejen perfektně tvarované, ale také pevné a hladké. V Asklepionu vám také doporučí vhodný pohybový i stravovací režim a další ošetření, jako například lymfodrenáže nebo lipomasáže LPG, které pomáhají odplavovat z těla přirozenou cestou škodlivé látky a posilují imunitní systém.

Autor: Asklepion

Znáte Asklepion?

Síť center Asklepion je již od roku 1996 lídrem estetické medicíny v ČR. Poskytuje služby v oborech stomatologie, dermatologie, plastická a cévní chirurgie, ORL, fyzioterapie, kosmetika ad.

Pokud hledáte špičkového dermatologa, najdete ho právě v Asklepionu. Mezi nejčastější ošetření patří vyhlazení vrásek, omlazení pleti laserem, epilace nebo třeba trvalé odstranění pocení.

Plastická chirurgie kliniky Asklepion to je tým světově vyhledávaných chirurgů a akreditovaná pooperační péče. Oddělení cévní chirurgie se zaměřuje na léčbu křečových žil nejšetrnějšími metodami.

Lepšího partnera pro zdraví a krásu si v Česku vybrat nemůžete.