Stát se tiskovou mluvčí, pracovat v renomované reklamní či mediální agentuře, profesionálně se věnovat marketingu nebo dokonce zamířit přímo do mediálního světa, všechny tyhle možnosti a ještě mnoho dalších před vámi otevírá právě obor Marketingová komunikace.

Bývalá ekonomická šéfredaktorka televize Z1 při mediálním tréninku.
Autor: VŠFS

Odtajníme vám svět public relations, reklamy, marketingu či psychologie médií. Naučíme vás rozumět manažerským i ekonomickým zákonitostem, poznáte jednotlivé komunikační nástroje, pochopíte, jaká specifika má vnitřní a vnější komunikace, seznámíte se se spletitým světem tištěných i elektronických médií, poznáte zákoutí firemní komunikace a jejích profesních pravidel.

Během tříletého bakalářského studia vám Vysoká škola finanční a správní poskytne všestranné teoretické zázemí, takže se budete skvěle orientovat jak v oblasti marketingu, tak strategie či managementu, ale budete mít i možnost praktické přípravy na profesionální úrovni. Vysoká škola finanční a správní totiž vlastní plně vybavené televizní studio.

Ve vysokoškolském klubu TIM \\\\"to žije\\\\"
Autor: VŠFS

A právě rozsáhlá příprava vystupování před kamerou je výhodou, která vám umožní stát se ve světě médií a komunikace respektovanou osobností. Své nově nabyté dovednosti budete moci vyzkoušet nejen v rámci školních cvičení, ale např. i na postech moderátorek či redaktorek univerzitních televizních zpráv.

A ty z vás, které láká spíše druhá strana barikády, se mohou zapojit do práce Studenské reklamní agentury. Všechny tyto zkušenosti potom budete moci uplatnit třeba ve chvíli, kdy právě na vás bude ležet zodpovědnost zadavatelky, PR manažerky, při komunikaci s médii jako tisková mluvčí nebo při budování spolehlivého pracovního týmu.

Známý režisér Sametových vrahů Jiří Svoboda v televizním studiu VŠFS
Autor: VŠFS

Při studiu klademe důraz na excelentní znalost dvou světových jazyků a jsme připraveni pomoci vám stát se schopnými komunikátorkami v anglickém jazyce. To vám následně usnadní profesní uplatnění. Po skončení bakalářského stupně studia navíc máte na naší univerzitě možnost pokračovat v navazujícím magisterském studiu a získat tak titul Ing.

Při studiu se setkáte s celou řadou respektovaných odborníků ze světa marketingu i médií. Všichni jsou připraveni věnovat se naplnění Vašich profesních snů s maximálním nasazením. Přesvěčte se sami na webových stránkách univerzity www.vsfs.cz nebo na pravidelných Dnech otevřených dveří.