Vánoce jsou pro většinu Čechů finančně nejnáročnějším obdobím roku. Jídlo, pití, vánoční dekorace a samozřejmě dárky nás přijdou v průměru na 8 000 korun. „Nad tuto sumu se ale dostane více než třetina z nás, a každý desátý Čech má po Vánocích na účtu dokonce o 17 000 korun méně,“ komentuje výsledky průzkumu marketingová ředitelka úvěrové společnosti PROFI CREDIT Dana Hakavcová. Tradičně platí, že před Vánocemi zájem o rychlé půjčky roste, oproti zbytku roku zhruba o čtvrtinu.

O vánoční půjčky je zájem, půjčujeme si vyšší částky

Každý osmý Čech si už podle průzkumů na zpestření Vánoc někdy půjčil. 27 % z nás uvedlo, že by si půjčku na nákup vánočních dárků klidně vzalo. Lidé totiž stále častěji využívají období kolem Vánoc k nákupu zlevněné elektroniky, domácích spotřebičů a nábytku. „Už vloni jsme zaznamenali, že si lidé půjčovali vyšší částky, protože využívají vánočních a novoročních slev k větším investicím do svých domácností,“ říká Dana Hakavcová. Roste také počet lidí, kteří si například vezmou úvěr na zimní dovolenou na horách nebo v exotické destinaci. PROFI CREDIT teď proto nabízí akční vánoční půjčky se slevou až 31 %. Půjčit si můžete 40 000, 60 000 nebo 80 000 korun se splatností 36 až 48 měsíců. Akce je časově omezená a trvá do 23. prosince.

Rychlé půjčky s odměnami

Lidé slyší hlavně na to, že získají půjčku s minimem dokladů a bez zbytečné administrativy. Peníze dostane klient na účet do 24 hodin od schválení a může si vybrat délku splácení od jednoho roku do čtyř let. Neplatí žádné poplatky a nemusí uvádět důvod, na co chce půjčku použít. Pokud by někomu nevyhovovala akční půjčka, může zvolit jakoukoliv jinou půjčku od 10 000 až do 166 000 korun. Kdo bude řádně splácet, může navíc dostat od PROFI CREDITu finanční bonus až 25 tisíc korun, který se odvíjí od výše úvěru.

Vánoce pro podnikatele

Na Vánoce si můžou udělat radost i podnikatelé, například pokud potřebují peníze na nové vybavení nebo mají výpadky v příjmech z neuhrazených faktur a banky jim půjčit nechtějí.

„Bonitu klienta posuzujeme podle obratu, nikoliv podle dosáhnutého zisku, což bývá často kámen úrazu. Nepožadujeme zástavu nemovitosti, k získání ProFi půjčky stačí podnikatelům často jen občanka a potvrzení o podnikání,“ upřesňuje marketingová ředitelka PROFI CREDIT. Půjčit si můžou 15 000 až 200 000 korun. Peníze můžou mít na účtu do 24 hodin od schválení úvěru, a navíc je čeká bonus za řádné splácení až 27 000 korun.

Více informací získáte na bezplatné informační lince PROFI CREDIT 800 166 000 nebo na www.proficredit.cz. Můžete také navštívit jednu z našich 75ti poboček, kde se vám budeme osobně věnovat.