Náš dnešní tip nese název Picodi.com

Fenomén posledních let

To, že obliba nakupování přes internet u nás již dlouhá léta stoupá, je jasné a dokazuje to i neustále narůstající počet internetových obchodů. Online obchodníci, stejně jako kamenné obchody, se nás pak snaží nějakým způsobem zaujmout. V posledních letech se tak můžete často setkat nejen s klasickým pojmem sleva a akční nabídka, ale také SLEVOVÝ KÓD nebo SLEVOVÝ KUPÓN.

Autor: www.picodi.com

O co jde?

Slevový kód se obvykle zadává na konci objednávky a snižuje cenu vašeho nákupu. Může mít hodnotu 10% nebo 20%, anebo to je pevná částka, například 500 Kč. Využívání slevových kódů je ve světě naprosto běžnou záležitostí a i u nás se stává čím dál více oblíbeným způsobem, jak ušetřit při každodenních nákupech.

Kde mohu slevový kód získat?

Vlastní slevové kódy tvoří přímo obchodníci a to obvykle v rámci nějaké akce. Málokdo má ale čas hledat jednotlivé nabídky a tak doporučujeme navštívit největší slevový portál v Česku Picodi.com, který pro vás každý den vybírá nejen ty nejlepší slevové kódy, ale také akční nabídky a klasické slevy. Zkrátka ty nejvýhodnější akce na internetu!

Slevy a slevové kupóny můžete dnes využívat ve více než tisíci českých eshopech, v čele s těmi nejvýznamnějšími, jako jsou Alza, Mall, Kasa nebo Tchibo, které s vámi denně sdílejí své jedinečné nabídky a dávají tak možnost odlehčit vašim peněženkám.

Autor: www.picodi.com

Češi šetří díky Picodi.com již několik let

Popularitu ale také bezpečnost využívání slevových kódů již mohou potvrdit desetitisíce spokojených zákazníků. Podle údajů slevového portálu Picodi.com, který nyní působí v 26 zemích světa, bylo v roce 2015 za použití slevových kódů uskutečněno v Česku více než 300 tisíc objednávek, v celkové hodnotě 300 milionů korun.

Češi tak nejen pořádně nakupovali, ale také pořádně ušetřili! A to snadno a rychle z pohodlí domova.

Ať už tedy sháníte dárky k Vánocům, vybavujete byt nebo jen potřebujete obměnit šatník na léto, na Picodi.com najdete vždy to, co hledáte. Slevový kód si pak stačí jednoduše zkopírovat a následně jej zadat na konci objednávky.

Žádná nutnost registrace, žádné poplatky ani jiné zbytečnosti. Jen čistá radost z dobrého nákupu a ušetřených peněz. Není na tom nic složitého a tak se i vy můžete ještě dnes připojit k milionům uživatelů po celém světě, kteří s Picodi.com výhodně nakupují!

Autor: www.picodi.com