Jde to ale i jinak, proč to nezkusit? Co třeba online banka, u které neplatíte žádné skryté poplatky a máte garanci nejnižšího úvěru? Zuno je jediná bez fyzických poboček s nabídkou nejvýhodnější půjčky na trhu s úrokem od 6,9 % ročně.

Půjčka Plus garantuje flexibilitu při splácení a předčasné splacení s pojištěním zdarma. Můžete se spolehnout, že u Zuno dostanete nejvýhodnější nabídku, jinak vám dá 2 000 Kč jako bolestné. Spočítejte si, jak bude vaše půjčka vypadat na webové kalkulačce.

Když nevíte, co bude zítra…

Když dopředu nevíte, jak na tom budete za pár měsíců nebo let, je to ideální řešení. Když požádáte třeba o snížení splátky nebo o předčasné splacení, s půjčkou Plus je to zadarmo. Navíc pojištění vás chrání v případě smrti či invalidity.

Půjčka Plus je flexibilní, takže během splácení můžete bezplatně změnit datum měsíční splátky a také prodloužit nebo zkrátit splatnost úvěru. Samozřejmostí jsou i notifikační esemesky, které vám vždy předem připomenou splátku.

Půjčku Plus včetně všech změn během splácení si zařídíte i přes internetové bankovnictví či mobilní aplikaci. Ta je nyní již dostupná pro operační systémy iOS, Android a Windows Phone.