V Tescomě pečení vaření

Od začátku listopadu je novinkou Extra výhod sleva 20 % na vše od Tescomy. Slevu můžete čerpat na desítkách míst po celé republice i v e-shopu Tescoma. Na letošní Vánoce si tedy můžete výhodně pořídit komplet novou sadu vykrajovátek, formiček, misek, pekáčů a dalšího kuchyňského vybavení.

Lékárny Lloyds: Životabudiče a vitamíny

Taky 20% sleva na volně prodejné léky v lékárnách Lloyds se může teď na začátku zimy hodit. Ať už pociťujete bolest zad nebo hlavy, nedostatek energie, útočí na vás rýmička nebo chcete podpořit prožitek z intimních chvilek, volně prodejné přípravky se slevou 20 % jsou připraveny vám pomoci. Podívejte se, kde máte nejbližší lékárnu sítě Lloyds.

Evergreeny pro vaše peněženky

I po listopadových změnách v nabídce Extra výhod můžete dál čerpat o 1 Kč levnější pohonné hmoty u Agipu nebo si dát zvýhodněné O2 Menu za 79 Kč u McDonald´s. Slevy v řádech desítek procent můžete čerpat i na hračky v obchodech Bambule, oblečení Alpine Pro a Levi's® nebo třeba Klenoty Aurum.

Jak slevy čerpat

Vyberete si na stránkách www.o2extravyhody.cz výhodu, o kterou máte zájem, a odešlete zdarma SMS s klíčovým slovem. Zpět vám přijde unikátní kód, který stačí ukázat v prodejně, abyste dostali svou slevu. Pro majitele chytrých telefonů je připravena mobilní aplikace, která vám ukáže nejbližší výhody v okolí, cestu k nim a rovnou vám vygeneruje unikátní kód, se kterým můžete slevu čerpat.

Více na www.o2extravyhody.cz