Už dlouho si říkáte, že musíte připravit auto na jaro a zbavit ho zápachu? Saponát vám proti neviditelným pasažérům moc nepomůže. Nejrůznější vonítka a deodoranty zase zápach jen zamaskují, ale příčinu neodstraní.

Novinka: Desinfekce auta ozónem

Na portálu Sleviště.cz jsme pro vás našli lepší řešení – nechte si celý interiér auta ošetřit ozónem, který patří k nejsilnějším desinfekčním a oxidačním přípravkům. Bakterií a dalších nezvaných hostů vás zbaví až 100x rychleji, než klasický chlór, navíc nepáchne Při zapnutí uzavřené cirkulace vzduchu jsou účinně vyčištěny i rozvody vzduchotechniky a klimatizace. Jde o velmi rychlou, bezpečnou a efektivní metodu, která vás nadchne skvělými výsledky!

V interiéru auta se skrývají i roztoči, na které mohou být alergické vaše děti. Nebezpečí předejdete aplikací ozónu
Autor: Sleviště.cz

Prostřednictvím  Sleviště.cz si nyní můžete interiér díky krátkodobé nabídce nechat ošetřit za poloviční cenu. Na tomto portálu ovšem najdete velké slevy i na další práce, související s přípravou auta na jarní a letní sezónu. Mimo jiné tu najdete i řadu přípravků, které vám pomohou zlikvidovat třeba škrábance na karoserii. Na Slevišti.cz se nabídky aktualizují každý den, takže tu určitě najdete přesně to, co potřebujte.