Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno, déšť 19°C

Tip na recept: Rozhodněte, kdo získá 30 000 Kč

O vítězném receptu rozhodnete svými hlasy právě vy, naši čtenáři.
1. února 2011 | 12:00

Hlasování o nejlepší čtenářský recept odstartovalo. Vy však stále máte šanci vyhrát 10 000 Kč v hotovosti! A to už stojí za to. Zúčastněte se naší soutěže Maximum receptů. Vařte, foťte a vítězství máte v kapse.

Navštivte galerii soutěžních receptů, vyberte si ty, které vás nejvíc zaujmou a dejte jim svůj hlas. Je jen na vás, zda vás přesvědčí fotografie pokrmu, připraveného některým ze soutěžících nebo budete chtít nejdřív recept vyzkoušet sami. Soutěž Tip na recept je tu pro vás.

Nezapomeňte ani na naši galerii receptů, kde na vás čekají stovky báječných inspirací. Překvapte své blízké novým pokrmem. Uvidíte, že vaši snahu určitě ocení. A k vašim oblíbeným jídlům přibude další. Vybírat můžete třeba podle ingredience, na kterou zrovna máte chuť. A navíc si s našimi recepty můžete skvěle ohlídat svoji štíhlou linii. U každého receptu totiž najdete podrobnou tabulku nutričních hodnot.

Internetové hlasování začalo

Téměř dva měsíce jste mohli vkládat své recepty do naší soutěže. Stačilo se jen stát zaregistrovaným uživatelem stránek www.blesk.cz, uvařit či připravit svůj oblíbený pokrm, vyfotit ho a podělit se o svůj recept. Možnost vyhrát až 30 000 Kč v hotovosti nebo některou z dalších hodnotných cen za těch pár minut určitě stála.

O vítězných receptech rozhodnete vy, návštěvníci našich webových stránek, ve dvoukolovém hlasování. V prvním kole (od 1. 2. do 13. 2. 2011) svými hlasy na webu vyberete ty nejlepší recepty. Padesát z nich s nejvyšším počtem hlasů postoupí do 2. kola. Od 14. 2. do 27. 2. 2011 pak bude probíhat hlasování pomocí SMS, které určí 30 vítězných receptů.

796426:gallery:true:true

Soutěž "Maximum receptů" pokračuje

Nestihli jste se zapojit do soutěže Tip na recept? Stále můžete hrát o balík peněz. Ten z vás, kdo do 27. února vloží nejvíce receptů, vyhraje 10.000 korun. Soutěžící, kteří se umístí na druhém a třetím místě obdrží praktické domácí spotřebiče.

Neváhejte proto už ani den. Vyfoťte všechna jídla, která doma připravujete, a zapojte se do soutěže. Můžeme vám prozradit, že šance jsou opravdu velké. Stačí jen vyplnit přihlášku, napsat ingredience, postup a dodat vlastní fotografie pokrmu. Nezáleží na tom, zda vložíte recept na slavnostní pečeni nebo tvarohovou pomazánku, počítají se všechny.

Diskuse ke článku
.
Související články