Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Zdrcená Zeta-Jones: Nemocný Michael je tak slabý!

3. září 2010 | 12:01

Krásná partnerka Michaela Douglase (65), Catherine Zeta-Jones (40), je nešťastná. Teď, kdy její manžel veřejně oznámil, že trpí rakovinou jícnu, mohla konečně o svém utrpení promluvit. Společně s Michaelem poskytli otevřený rozhovor.

Rodina Michaela Douglase byla zprávou, že jejich blízký má rakovinu, zaskočena. Všichni nesli zprávu o tom, že je pětašedesátiletý herec nemocný, špatně. Velký dopad měla zpráva i na jeho nádhernou manželku Catherine.

„Nejhorší je vidět ho, jak je unavený, protože Michael nikdy není unavený. Vždy má dostatek energie," vysvětlila Jones. „Je to boj. Opravdu mě to ubíjí," reagoval na její slova manžel.

Přiznání dětem

Jejich děti, desetiletý Dylan a sedmiletá Carys, už o tatínkově nemoci vědí. Dokonce jim to Michael řekl sám. „Prostě si s nimi sedl a řekl jim, že je nemocný. Pověděl jim, že má rakovinu a vyprávěl jim, co to znamená,“ vzpomíná na těžkou chvíli herečka.

Jestli něco můj manžel má, pak je to obrovská vnitřní síla,“ vypráví velšská herečka.

Bezmoc nejstaršího syna

Hollywoodský herec, hvězda filmů Wall Steet, Honba za diamantem, Válka Roseových, v rozhovoru vysvětlil, že jeho choroba není těžká jen pro něj, ale i pro jeho okolí. Hlavně pro nejstaršího syna Camerona (31), který si odpykává pětiletý trest ve vězení za obchodování s drogami.

Hlavně nebýt negativní

Catherine ale doufá, že vše dobře dopadne. Michael ji přísahal, že bude po celou dobu nemoci pozitivně naladěný a nenechá se chorobou a těžkou léčbou zdeptat. Navíc jsou šance pro hercovo uzdravení poměrně vysoké. "Nenávidím že o takové věci vůbec musím mluvit. Nejraději bych, aby se nás slovo rakovina netýkalo. Teď  to vypadá tak, že šance jsou tak 80:20 procent v manželův prospěch."

Můžou za to lékaři!

Zároveň ale Catherine Zeta-Jones přiznala, že je velmi naštvaná na lékaře. Nebyli schopní nemoc dříve objevit. Herečka si myslí, že odborníci měli možnost rakovinu diagnostikovat už v ranném stádiu, protože si její manžel delší dobu stěžoval na bolest v uchu a v krku.

"Jsem příšerně rozhněvaná, že ji ti doktoři nezachytili dříve," rozčílila se kráska v rozhovoru pro magazín People. Podle ní, Michael navštěvoval specialisty, kvůli svému problému neustále a oni i tak velmi dlouho nic nenašli.

Catherine přiznala, že i když počítala se špatnými zprávami, obrátili se i na jinou lékařskou kliniku a požádali o další vyšetření. Když se s definitivní platností dozvěděli, že má Michael opravdu rakovinu, popravdě to nebyl pro pár šok.

„S něčím takovým jsme počítali. Ale i když to nebylo překvapení, nebylo to o nic míň děsivé a zdrcující,“ ukončila svou zpověď Douglasova manželka Zeta-Jones.

Autor: amp, INT, gamk