„Přestože kupuju Blesk a Nedělní Blesk pravidelně už řadu let a pokaždé se těším na novou hru, ten nynější Trhák jako by se mě vůbec netýkal. Strhnout kupon na titulní straně novin a poslat SMS mě napadlo až v úterý,“ kroutí hlavou Pepa, který si pro noviny chodí každý den na poštu a v neděli do večerky.

Oznámení výhry prý Josefa zaskočilo. „Nebylo to jen překvapení, byl to šok. Měl jsem obrovskou radost. Jsem v předčasném důchodu, žiju sám a počítám každou korunu. Zvlášť teď před Vánocemi,“ radoval se výherce, který předtím ve hře neměl příliš štěstí.

„Občas chytím nějakou tu čtvrtou pátou ve sportce, ale jinak ani ťuk,“ prozradil. A za co výhru utratí? „Jsem vyučený truhlář a občas se stane, že někdo potřebuje vyrobit něco z truhlařiny. Většinou dělám obklady, plovoucí podlahy nebo montuju nábytek. Pořídím si tedy novou kotoučovou pilu do dílny a za zbytek peněz si zpříjemním Vánoce,“ raduje se Josef a slibuje, že jakmile Blesk rozjede další hru, určitě ji bude hrát už od samého začátku.

Ve hře je celkem 684 829 finančních a nefinančních výher. Dohromady za 17 590 000!
Autor: Jiří Krušina

V DENNÍ HŘE hrajeme každý den o 10 000 Kč.
Autor: Jiří Krušina

VIDEO: Dělnice Marie (60) vyhrála v Trháku 10 tisíc: Dám to na opravy v domě

Video
Video se připravuje ...

Dělnice Marie (60) vyhrála v Trháku 10 tisíc: Dám to na opravy v domě Jan Doležal, Petr Soukup

Fotogalerie
8 fotografií