Rodina Benkových kupuje Blesk pravidelně od jeho vzniku. „Hned, co začal vycházet. Bez něj už si asi neumíme představit každodenní posezení u kávy. I tak jsem ale měla vždy trošku nedůvěry v soutěže, nikdy bych nevěřila, že lze něco získat,“ říká paní Eva.

„Většinou se mi zdálo, jako by vyhrávali jen lidi z Karlových Varů nebo z Prahy. No a když mi tady pípnul mobil, že mám 10 tisíc, letěla jsem za manželem do ložnice,“ pokyvuje výherkyně. Takové štěstí se na Evu Benkovou zatím ještě neusmálo.

„I když manžel říká, že on sám je mou asi největší životní výhrou. Já s ním naoko nesouhlasím jen proto, aby nezpychl,“ usmívá se. Shodou náhod jen den před Evou Benkovou vyhrála v Trháku 10 tisíc Zdeňka Beilová, taktéž z Opavy – dokonce ze sousední ulice!

„Blesk kupuji v trafice, která dělí naše ulice.“ Ale nic než náhoda v tom není, protože do Denní hry se registruje jakýkoliv herní kupon Trháku z daného dne a ze všech zaregistrovaných se pak losuje. A co s penězi udělá? „Výhru použiji na nový koberec a blíží se Vánoce. Něco si koupím jen pro radost. A taky pozlobím výhrou souseda Radka, on totiž hraje s Bleskem taky,“ plánuje paní Eva, povoláním prodavačka.

V DENNÍ HŘE hrajeme každý den o 10 000 Kč.
Autor: Jiří Krušina

Ve hře je celkem 684 829 finančních a nefinančních výher. Dohromady za 17 590 000!
Autor: Jiří Krušina

VIDEO: Dělnice Marie (60) vyhrála v Trháku 10 tisíc: Dám to na opravy v domě

Video
Video se připravuje ...

Dělnice Marie (60) vyhrála v Trháku 10 tisíc: Dám to na opravy v domě Jan Doležal, Petr Soukup

Fotogalerie
9 fotografií