Do Prahy dorazila v doprovodu dcer Kateřiny (20) a Petry (25). „Manžel musel do práce, takže jsme tu ve třech. Vlastně ve čtyřech. Tady nám roste malý Honzíček, takže i za něj utratíme nějaké penízky,“ začala vítězka, povoláním cukrářka, hladit mladší dceru po těhotenském bříšku.

Její chatrné zdraví jí otravuje život. „Mám tenisový loket a také golfový loket, o kterém jsem nikdy neslyšela. Teď ještě ta operace ruky,“ ukazuje na zápěstí.

Poprvé k moři

O tom, jak utratí peníze, má jasno. „Poprvé chci vidět moře. Koupím si letecký zájezd a pěkně se proletím. Nikdy jsem totiž neletěla,“ vypráví Ilona. O první radost z výhry se podělila z jednou z dcer. „Manžel měl rozbitý telefon, takže jsem volala dceři, která také škrtala čísla,“ prozradila milionářka.

Chci mop za 1000 Kč

První, co jí skočilo do hlavy, bylo, že si koupí mop na podlahu. „Stojí tisíc korun a já ho kvůli bolavé ruce moc potřebuju. Před Vánocemi jsem nechtěla utrácet, ale teď už vím, že si ho koupím,“ směje se paní Ilona, která výhru také náležitě zapila. „Úplně mě to vykolejilo, tak jsem popadla teplou slivovici a musela si dát pár frťanů,“ přiznala milionářka.

Ta také plánuje za dva měsíce velkou oslavu padesátin a rovněž chce s manželem oslavit ještě jednou, ovšem pořádně, stříbrnou svatbu. Dceři, které se porouchalo auto, chce koupit jiné. „Vždyť vozí celou rodinu,“ mrkla na dceru.

Video
Video se připravuje ...

Bleskovka vyrobila další milionářku! Takhle se radovala! Tomáš Koníček, Ondřej Rybár