Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Když jí zazvonil telefon a z reproduktoru se ozval mužský hlas, který slečně Sikorové oznámil výhru, byla jako v Jiříkově vidění. „Nevěřila jsem tomu, myslela jsem, že si ze mě dělá srandu. V té době jsem byla nemocná, byla jsem z toho totálně mimo, chodila jsem po bytě sem a tam,“ svěřila se rozklepaným hlasem výherkyně.

Štědrou Bleskovku Radmila hrála dříve pravidelně, ta poslední – výherní byla náhodná, ani ve vteřině si nepomyslela, že by mohla vyhrát. „Poslala jsem tři SMS, sedlo na mě štěstí,“ prozradila.

Celá roztřesená

Slečna Radmila si pro výhru přijela přímo do redakce Blesku, kde od zástupců vydavatelství dostala do ruky šek. Ale ani to jí neutvrdilo v tom, že vyhrála jeden milion korun: „Já nevím, co na to mám říct, jsem z toho úplně celá roztřesená!“ Nejspíš to ještě bude chtít čas na rozdýchanou, Radmila ani neví, co s výhrou udělá. „Většina půjde na bydlení, možná na dovolenou, zatím nevím, po Vánocích si to rozmyslím,“ řekla Radmila a prozradila, že by se ráda podívala do Vysokých Tater.

Video
Video se připravuje ...

Výherkyně Bleskovky paní Sikorová Jan Jedlička, Pavel Schuster

 

Články odjinud
ČLÁNKY ODJINUD

Dnešní horoskopy