Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Influencerka (25) v sedmnácti vyhrála v loterii desítky milionů: Peníze jí prý zničily život!

Autor: rc - 
13. října 2021
05:37

Neuvěřitelné štěstí ve hře měla Jane Parková z Edinburghu. Jako sedmnáctiletá vyhrála jackpot jeden milion liber, což je v přepočtu zhruba 30 milionů Kč. Rázem se jí změnil život a dnes pětadvacetiletá blondýnka si užívá luxusu! Lockdown se rozhodla strávit ve slunných Spojených arabských emirátech, kde se obklopila přepychem.

Pracovala jako sekretářka, nyní cestuje po světě soukromými tryskáči, nosí pouze oblečení věhlasných světových značek a žije v těch nejluxusnějších hotelích. Navíc nemusí pracovat. Jane Parková v roce 2013 se rozhodla zariskovat a soutěžit v loterii. Bylo jí pouhých sedmnáct a vyhrála v britské loterii Euromiliony jackpot. Na jejím účtu přistálo téměř 30 milionů Kč!

S výhrou přišla i neočekávaná sláva. Jane se luxusním životem chlubí na sociální síti Instagram, kde ji sleduje 212 tisíc lidí. Kromě životního stylu se rozhodla změnit i svůj vzhled. V roce 2017 odcestovala do Turecka, kde si nechala zvětšit prsa. Plastickou operaci podstoupily i její hýždě, nicméně po zákroku si Jane prošla peklem. Operace nedopadla dobře.

Jane dostala infekci a pro britský deník Daily Mirror se svěřila, že se dokonce obávala smrti! Kdyby prý znala všechna rizika, nikdy by do toho nešla. „Doslova jsem si myslela, že umírám. Nevím, co bylo se mnou špatně, a řekli mi, že jsem špatně reagovala na anestezii,“ uvedla pro výše zmíněný deník. Nicméně po zpackaném zákroku se do Turecka vydala znovu a za veškeré plastiky, které podstoupila, zaplatila víc jak 50 tisíc liber (cca 1,5 milionu Kč).

Jane je sice výherkyní pořádné sumy peněz, nicméně podle informací deníku Daily Record si rodačka ze skotského Edinburghu ještě přivydělávala na sociální síti OnlyFans, kde za peníze svým fanouškům prodávala hanbaté fotografie. Dokázala si tam přivydělat až na 25 tisíc liber (cca 748 tisíc Kč) a nasbírala přes 200 tisíc fanoušků.

Blonďatá kráska podle Daily Mirror se nechala kdysi slyšet, že se naprosto zamilovala do Dubaje a do deštivé Británie se už nevrátí. Nicméně za tu dobu změnila názor a nyní se svěřila, že hodlá změnit bydliště.

Nestěhuje se ale do rodného Skotska, jejím novým domovem bude Liverpool, kde hodlá trávit až 90 procent svého času. Jane navíc několikrát uvedla, že na výhru byla příliš mladá a peníze jí zničily život.

VIDEO: Kolik váží nejtěžší implantáty?

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi