Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dívka vyhrála v sedmnácti letech miliony: Teď se chlubí pohádkovým životem!

Autor: jžk - 
6. prosince 2020
07:29

Nejmladší výherkyně slosování loterie EuroMilions získala v 17 neuvěřitelný balík. Není proto divu, že ani o osm let později se Jane Parková (25) nezdráhá pořádně utrácet, tím spíš, když má narozeniny!

Na oslavu svých pětadvacátých narozenin si dopřává nejmladší výherkyně jackpotu v Británii luxusní pětihvězdičkovou dovolenou. Party započala už před týdnem na luxusní jachtě plavící se kolem břehů Spojených arabských emirátů, na kterou si skotská influencerka přizvala své nejdražší přátele. A dál pokračuje.

Jane svými instagramovými příspěvky z Dubaje přiměla zezelenat závistí nejednoho fanouška. Jak by se dalo od mladé milionářky čekat, obklopila se luxusem a navštívila řadu drahých podniků pro smetánku, restauraci Versace nevyjímaje. Nechyběly ani večery plné nakupování a dobrého pití.

Po několika dnech ve víru města se ubytovala v bytě s vířivkou a výhledem na Dubaj. Posledním výstřelkem na její sociální síti bylo zdokumentování drahé večeře v restauraci Nusr-Et, kde ji číšník krmil vlastnoručně nakrájenými a dochucenými steaky.

Jane Parková vyhrála jackpot Jeden milion liber (tj. zhruba 30 milionů korun) ve slosování EuroMiliony v Británii, když si koupila svůj první a jediný los. Přestože své bohatství aktivně utrácí, ať už za plastickou chirurgii nebo luxusní dovolené, preferuje stále obyčejný život. „Nemám v plánu se ubytovávat v luxusních hotelech jen proto, že mám peníze. Podle mě je to zbytečné,“ přiznala v dokumentu BBC. „Zjistila jsem, že v dražších hotelech je příliš nóbl jídlo a lidé jsou víc snobští, to se mi nelíbí. Mám běžné chutě,“ dodala skromně.

Také se chystáte na dovolenou k moři? A víte, že slunce opaluje i ve třech metrech pod hladinou?  

baronessa ( 6. prosince 2020 12:35 )

To se má opravdu čím chlubit. Rozhazuje peníze, které si nevydělala.

diskutujici ( 6. prosince 2020 08:54 )

K té výhře jí přidali i pr(d)el. To je děsné.

Zobrazit celou diskusi