Den výročního koncertu není vybrán náhodně. "Ve stejné datum, ale v roce 1990, se totiž konalo otevření první provozovny Indies, tehdy ještě v ulici Milady Horákové v Brně. Firma od té doby prošla řadou proměn, ale radost z hudby přetrvává," uvedl Štěpánek.

Značka Indies pomohla na svět stovkám nahrávek interpretů, kteří často stáli mimo hlavní proud, případně se nedali snadno zařadit do žánrových škatulek. Bylo mezi nimi i mnoho debutantů.

V současnosti se pod značkou Indies sdružují samostatná vydavatelství Indies Scope, Indies Happy Trails a Indies MG, skupinu doplňují ještě společnosti Indies Distribuce a Prodejna Indies.

Výroční koncert v Sono Centru začne už ve 13:00 odpoledním programem pro děti. Až do večera se pak na pódiu vystřídá 17 kapel a umělců. Při nákupu lístku do konce letošního roku si zájemci mohou vybrat CD zdarma z 60 titulů Indies.

U příležitosti 25. výročí vzniku Indies znovu vychází také album Ivy Bittové a Vladimíra Václavka Bílé inferno z roku 1997, a to poprvé jako gramofonová deska. Luxusní edici tvoří dva vinyly - černý a bílý.