Nejvyšší soud v Los Angeles v úterý vyhlásil nařízení, že si Charlie Sheen (45) musí od své manželky Brooke Mueller (29) manželky držet odstup nejméně 100 yardů (přibližně 92 metrů). Prý jí podle jejích slov vyhrožoval smrtí. Nestalo se tak rozhodně poprvé. Už když v roce 2009 nadhodila na zimní dovolené v Aspenu téma rozvodu, Sheen se neudržel a napadl ji. Trest za tento čin si odpykal v odvykacím zařízení. Léčení ani to, že útoku litoval, však manželství nezachránilo.

Pár požádal o rozvod v listopadu 2010. Jako důvod rozvodu uvedl nepřekonatelné rozdíly. Nyní jim podle zákonů Kalifornského státu dobíhá půlroční lhůta, po které bude rozvod uznaný. V úterý proběhlo soudní řízení, ve kterém se neřešilo nic jiného, než právě zákaz přiblížení se k vlastní ženě. Alimenty a soudní vyrovnání se budou řešit dle předmanželské smlouvy.

Péči o téměř dvouleté dvojčata Maxe a Boba by měla s největší pravděpodobností zastat matka. Děti už ani nebydli v hercově domě. Brooke se tak rozhodla po tom, co jí nedávno vyhrožoval smrtí. Na to hned také manželka navázala žádostí o zákaz přiblížení.

Fotogalerie
5 fotografií