Rychtářovi už dochází síly. „Pan Macura porušil dohodu. Několikrát jsme se měli sejít, ale nakonec z toho vždy vycouval,“ prozradil vyčerpaný Rychtář Blesk.cz. „Procestoval jsem skoro celou Itálii a jsem pevně rozhodnutý, že pokud dnes nedojde k předání a nestane se něco zásadního, vrátím se do Česka. Mám nahrané všechny telefony s Ivetou i panem Macurou, které poté předám policii,“ rozhodl se Rychtář.

Poslední záchytný bod, který dal Rychtářovi naději, že svou Džambulku ještě uvidí, bylo italské město Boloňa. Tam se Rychtář vydal ihned poté, co ho jeho Džambulka kontaktovala.

Iveta neví, kde je zavřená

Z dech beroucího telefonátu jde mráz po zádech, jelikož je jasné, že Iveta má z Macury opravdu strach. „Já s ním nejsem... Já jsem sama... Nevím, kde jsem..,“ blábolila Iveta nesrozumitelně s tím, že je v Boloni v nějakém domě.

Aby ji uklidnil a získal na svou stranu, slíbil Rychtář Ivetě, že ji vezme na dovolenou do Dubaje. Že pojedou k moři i s Arturem. Že bude rád, že ho konečně naučí plavat, jen ať jí řekne, kde ji najde. „Přijeď si pro mě, prosím... On mě unesl..,“ žadonila Iveta o záchranu, ale nedokázala říct, zda je to hotel či apartmán. Je tak zbědovaná, že se nedokáže vůbec orientovat.

Video
Video se připravuje ...

Džambulčin zoufalý telefonát Pavel Machan, Marek Pátek, Karolina Hošek

Zoufalství: Zabije mě, bojí se Iveta

To vystrašeného Rychtáře zvedlo ze židle a okamžitě začal přemlouvat Ivetu, ať zavolá na policii. „... on mě zabije..,“ vzlykala nesrozumitelně Iveta. Poté slíbila Rychtářovi, že na policii zavolá, a rozvzpomněla se i na svého syna Artura a svou matku. Prosila Rychtáře, ať se s nimi spojí.

Zoufalý Rychtář se tedy vydal napříč Itálií hledat nešťastnou a unesenou Ivetu. Jenže neví, kde ji hledat. Fanatický Macura má vypnutý telefon, a tak je nemožné se s ním na čemkoliv dohodnout. Macura se zkrátka rozhodl, že mu už tak absurdní situaci, ještě víc ztíží.

Fotogalerie
5 fotografií