Hořkou pravdu o jinakosti adoptované Eloise herečka ochutnala už chvíli po adopci. Všimla si, že s dívenkou není něco v pořádku. Eloise se sama dlouho nedokázala ani posadit a první krůčky za sebou měla až ve dvou letech, a to díky pomoci fyzioterapeuta. Porucha osmého chromozomu, kterou jí diagnostikovali teprve dva roky nazpět, totiž zpožďuje její vývoj.

„Čas od času chápe věci úměrně svému věku, ale jindy jsou jí mentálně tři roky. Není to s ní vůbec jednoduché. Učím se, jak k ní přistupovat den co den, protože o téhle nemoci nejsou žádné příručky,“ popsala herečka. 

Richardsová dívku adoptovala v červnu 2011 jako single maminka. Z předchozího manželství s Charliem Sheenem má dvě dcery - Sam (14) a Lolu (13). Znovu do toho praštila teprve loni. V září si vzala herce Aarona Phyperse.

Pár je odhodlaný udělat pro Eloise vše, co bude zapotřebí. „Každé dítě je jiné. O své děti pečujete, ať se děje, co se děje. Nevím, zdali bude někdy Eloise mluvit normálně jako ostatní děti. Ale jako všichni rodiče chci pro ni jen to nejlepší,“ dodala.

Fotogalerie
64 fotografií