David Beckham oslavil již třiačtyřicáté narozeniny, ale stále je snem dívek a žen po celém světě. Bývalá fotbalová totiž snad vůbec nestárne. Beckham patří mezi módní ikony a stěží najdeme světovou módní značku, jíž nebyl tváří. To, že o svůj zevnějšek dbá, dokázal i tento týden v Miami. Tam odletěl za pracovními povinnostmi.  Do proslulého floridského města přiletěl, aby tam uvedl nový fotbalový tým MLS, jehož je spolumajitelem.

Ovšem jeho pobyt v Miami nebyl jen o pracovních povinnostech. Manžel bývalé Spice Girls volné chvíle trávil u hotelového bazénu, kde vystavoval své vypracované tělo a chytal bronz. Pozornost všech však upoutaly jeho vlasy. Účesy Beckhama jsou legendární. Ať si nechal na hlavě udělat číro ve stylu Mohykán, nebo si nechal vlasy splést do afrických copánků, stal se z toho hit, kterým se nechali inspirovat chlapci po celém světě.

Jak se však zdá, Beckham o své vlasy pomalu přichází. Na fotografiích pořízených na Floridě je na ježka a je jasně vidět, že otec čtyř dětí pomalu plešatí!  Přitom ještě nedávno se pyšnil pořádnou kšticí! Že by Beckham chodil na transplantaci vlasů? „Pokud se podíváte na fotografie s Davidem Beckhamem dnes, projevuje poměrně pokročilé znaky mužské plešatosti ve střední části hlavy a směrem ke koruně a zadní části hlavy. Nicméně pokud se podíváte na přední část jeho linie vlasů, je tam větší vlasová hustota. Může to být světlem nebo to může znamenat, že David Beckham měl transplantaci, jelikož má tmavší vlasy vepředu, tedy tam kde byly transplantovány,“ řekl doktor Asim Šahmalak z Crown Clinic v Manchesteru pro DailyMail. Transplantovat vlasy si nechal i Beckhamův blízký přítel Gordon Ramsay. Ten byl v roce 2011 vyfotografován, jak opouští kliniku v Los Angeles.

Fotogalerie
32 fotografií