Po promítání filmu První zabili mého otce, který pojednává o kambodžské genocidě před čtyřiceti lety, se Angelina Jolie rozletěla do severní Kambodži a oznámila, že zde chce koupit pozemek. „Rozhodli jsme se, že nabídku přijmeme,“ řekl Ta Tith, obviněný z vraždění. Angelina si v džungli nechala postavit pohádkové útočiště pro svou rodinu.

Herečka v Kambodži několik pozemků zakoupila už dříve v roce 2002. Místo i místní obyvatele si zamilovala. „Jsme rádi, že se území prodalo právě paní Jolie, tak slavné herečce. Vždycky, když jsme s ní jednali, byla velmi přátelská,“ řekl muž, který momentálně slouží pod Ta Tithem a který o něm tvrdí, že je dobrý člověk.

Pozemek, který Jolie nyní zakoupila, je vedle silně střeženého území, které jí už dříve prodal Ta Tith. Jolie je totiž mezinárodní vyslankyní dobré vůle. Podle MailOnline tyto pozemky Jolie získala, jelikož hrozilo, že bude území Ta Tithovi zkonfiskováno.

Herečka se tedy evidentně po rozpadu manželství s Bradem Pittem naplno žene do aktivit, které toužila jako vyslankyně dobré vůle dělat. Dovolenkové sídlo, které nechala v Kambodži vybudovat, bude jistě využívat velmi často. Už jenom proto, že její nejstarší adoptovaný syn Maddox je právě z Kambodži. 

Fotogalerie
63 fotografií