Hlavu plnou starostí má v těchto dnech herec Mel Gibson. Údajně stačila chvilka nepozornosti a nehoda byla na světě. Když totiž krátce po Vánocích jel v blízkosti svého domu v Malibu herec se svým autem, nezvládl řízení a narazil do cizího, zaparkovaného auta.

Havárie byla natolik vážná, že herec musel zavolat pomoc, která ho z jeho auta vyprostila. Poté údajně Mel nechal na cizím, třináct let starém autě své kontaktní údaje, včetně telefonního čísla, aby majiteli nahradil vzniklou škodu. Pojišťovna samozřejmě vše vyřídila a byl klid.

Jenže teď herecká legenda dostává denně desítky zpráv a telefonátů od ženy, které bylo zničeno auto. V momentě, kdy se poškozená dozvěděla, kdo jí „poupravil“ její starou káru, okamžitě se chopila příležitosti a chce po Gibsonovi mnohem víc, než jí náleží. „Ta žena chce po Melovi nejen více peněz, ale i úplně nové, a hlavně strašně drahé auto,“ prozradil kamarád herce.

Hvězda snímků Smrtonosná zbraň údajně už kontaktoval svého právníka, ať celou věc dořeší. Otázkou však je, jestli herec při této nehodě nebyl opět opilý. Protože podobná nehoda se Gibsonovi stala už v roce 2006, kdy u něj byl prokázán alkohol v krvi. 

Fotogalerie
7 fotografií