Benji hraje v kapele Good Charlotte nejen na kytaru, ale i všemi barvami. Tak pestré je tetování na jeho mužném těle, na kterém může jeho milá oči nechat. Oba vypadají náramně zamilovaně a Benji je první chlap v životě krásné blondýnky, který ji požádal o ruku a ona řekla ano. Takže jsou zasnoubeni a rýsuje se svatba.

Co se týče dětí, nechala se již Cameron slyšet, že nebyla připravená nést odpovědnost za další život, a že jí to zřejmě nebylo v životě ani souzeno.

Přestože se zatím nevdala, určitě nežila v celibátu a její křivky okouzlily řadu pohledných, slavných a movitých mužů. Miloval ji mimo jiné britský model Paul Sculfor, okouzlila také slavnou hollywoodskou hvězdu Justina Timberlakea, který ji nakonec opustil kvůli jiné krásce, Jessice Biel.

Začínala jako modelka

Když bylo svůdné Cameron krásných 16 let, neušla pozornosti modelingových agentur. Nakonec podepsala smlouvu s Elite Models Management a její kariéra modelky odstartovala.

Dělala lukrativní kampaně pro Calvin Klein, Levi’s či Coca-Colu a přišla si na velké peníze. Superstar Když jí bylo 21, agent Elite na ni upozornil producenty filmu Maska (kde hrál také Jim Carrey), kteří hledali představitelku hlavní role. Cameron se jim zalíbila a roli dostala.

Než se začalo natáčet, absolvovala modelka herecké kurzy. Povedlo se, zabodovala nejen svými půvaby, ale i hereckým talentem. Od té doby hrála v mnoha filmech a dnes patří k největším hollywoodským superstar.

Blesková zpráva

Diaz je držitelkou čtyř Zlatých glóbů pro nejlepší herečku.

 

Fotogalerie
23 fotografií