Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

5 selfie slavných: Když hvězdy neví, co roupama!

/
  • Když se celebrity fotí...
    6. října 2014 ● 20:02

    Tento víkend si řada světových celebrit řekla, že je nejvyšší čas postovat nějakou tu fotečku z jejich soukromí. Kdo uveřejnil nejláskyplnější rodinný snímek? Kdo ukázal, že umí skvěle vařit? A kdo vypadá jako vyoraná myš, když zrovna vstane?

  • 1.

    Victoria a David Beckhamovi

    Selfie manželů Beckamových, David asi není moc nadšený...
    Autor: Profimedia.cz

    I když neexistuje moc snímků, kde by žena Davida Beckhama '39) předvedla nějaký cit, všem skeptikům teď Viktoria (40) dala na frak. Společnou selfie se pochlubila ex Spice gilr, kde líbá svého muže. Ten sice z fotky nebo polibku asi moc nadšený není, ale Victora tak ukázala, že její ledové srdce umí sem tam i rozmrznout.

  • 2.

    Megan Fox a manžel Brian Austin Green

    Brian Austin Green postuje jednu fotku za druhou, jeho ženě Megan Fox to na nich moc sluší.
    Autor: Instagram Brian Austin Green

    Když už se mluví o manželských selfie, tak nedávno si založit Instagram i manžel krásné herečky Megan Fox (28) Brian Austin Green (40). A protože chtěl ukázat, že svou ženu miluje, tak postoval hned několik jejich společných snímků.

  • 3.

    Kuchařka Rihanna

     

    Rihanna ukázala, že umí vařit.
    Autor: Profimedia.cz

    Jako správná kuchařka se ukázala zpěvačka Rihanna (26). Ta si na večeři pozvala několik svých přátel, které pohostila vlastnoručně ukuchtěným jídlem. Podle snímku šlo pečení zpěvačce opravdu od ruky.

  • 4.

    Raní ptáče McConaughey

    Mattew McConaughey po ránu.
    Autor: Profimedia.cz

    Rozespalý s vrabčím hnízdem na hlavě, takhle přivítal své fandy na sociální síti herec Mattew McConaughey (44). V prvním momentě by ho člověk ani nepoznal, ale je to skutečně on. A protože herec zastává zdravý životní styl, před snídaní je nutné se pořádně občerstvit dobrou, balenou vodou…

  • 5.

    Nové tetování Lady Gagy

    Lady Gaga se pochlubila novým tetováním na zádech.
    Autor: Facebook

    O velmi osobní selfie se podělila i polonahá zpěvačka Lady Gaga (28), která se pochlubila svým novým tetováním. To si nechala udělat pár hodin před odletem do Prahy, kde měla v neděli koncert. Na záda si tato excentrická diva nechala vytetovat dlaň se zatnutými drápy a vše samozřejmě řádně zdokumentovala.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 1

kamil_sikovny: Ty nejlepší online hry přehledně na jednom místě a ZDARMA! Vyberte si hru, klikněte, zaregistrujte se a hrajte! Žádné poplatky a zdlouhavé stahování, hrajete jednoduše v prohlížeči. Samé pecky, mrkněte: www.zdarma-onlinehry.cz

(06. 10. 2014 21:16)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy