Uživit šest hladových krků není jen tak, a proto se nejsledovanější pár Hollywoodu Angelina Jolie a Brad Pitt musí pořádně otáčet. Nelení dokonce ani na svých líbánkách. Na ostrov Malta vyrazili bezprostředně po utajované svatbě ve Francii, kde natáčí scény do svého nového filmu.

Na líbánkách jim tak na novomanželské radovánky nezbývá moc času. Kromě práce se starají ještě o svých šest neposedných dětí. Aby je Angelina s Bradem zabavili, berou je neustále na výlety lodí.

A jak je vidět, dětičky jsou z takových výletů nadšení. S radostí naskáčou na zakotvenou jachtu a společně se slavnými rodiči a týmem asistentů vyráží napříč dobrodružstvím.  

Jolie měla na sobě svou oblíbenou černou - jednoduché černé šaty a na nohách černé baleríny. Pitt s knírkem na hlavu nasadil svůj oblíbený oranžový klobouk, který z hlavy téměř nesundal od té doby, co v něm přiletěl na svou svatbu do Nice. Kromě jachtění se Brangelina snaží děti zabavit i jinak. Nedávno celou smečku vzali na jídlo a na bowling. Rodinné vycházky se však neúčastnili jejich synové Maddox (13) a Pax (10).

Fotogalerie
8 fotografií