Kevin Costner (58) v novém filmu Muž z ocele hraje adoptivního otce malého "supermana". To, že mu otcovské povinnosti nejsou cizí ani v reálném životě, dokázal na světové premiéře filmu v New Yorku, kam dorazil se svou ženou a svými dvěma dcerami.

Costner na červeném koberci v Lincolnově centru zapózoval s dcerami Annie (29), Lily (26) a se svou ženou Christine Baumgartner (39). Krása třech Costnerových žen nenechala nikoho chladným.

Christine, která má s oskarovým hercem tři děti, vypadá spíše než jako nevlastní matka dívek, jako jejich nevlastní sestra. V upnutých oranžovo-černých šatech vynikala její štíhlá postava, kterou by jí mohla závidět kdejaké dvacítka.

Starší dcera Annie na slavnostní příležitost zvolila sexy černobílé šaty bez rukávů, zatímco mladší Lily byla více konzervativní a oblékla si bílé hedvábné šaty. Ani Costner ale nezůstal pozadu a v bílé košili a béžovém obleku vypadal velmi elegantně.

Herec si ve filmu Muž z ocele zahrál po boku Diane Lane a Henryho Cavilla. O tom, že Henry jako nový "superman" bude ve filmu vynikající, Kevin nemá pochybnosti. "Na světě je spousta dobře vypadajících mužů, ale Henry kromě toho, že je hezký, navíc umí hrát," pochválil svého kolegu Costner.

Fotogalerie
4 fotografie