Celá rodinka si vyrazila užívat luxusu a moře za sluníčkem do Karibiku na pláž v St. Barts. Beyonce do vody oblékla stylové černé plavky, které doplnila o zlaté šperky - jemný řetízek a mohutný prsten. Do vody si nezapomněla vzít černé brýle s tmavými skly a vlasy svázala do copu.

Beyonce si užívala teplého moře a koupala se několik minut. Na pláži mezitím ležel její manžel Jay-Z, který si Beyonce se zaujetím fotil. Když si Beyonce dosytosti užila vln a moře, vydala se za manželem na deku. Tam jejich focení pokračovalo. Beyonce začala svůdně pózovat a manželé si užívali chvilky jen pro sebe.

Jejich tříměsíční dceru Blue Ivy mezitím hlídala chůva, která s ostatními přáteli slavného páru pobývala na luxusní jachtě. Na dece na pláži měli manželé i vychlazené víno, které si dopřávala Beyonce a koktejl z kokosu, který pil Jay-Z.

Slavný pár na exotický ostrov do Karibiku přijel oslavit své čtvrté výročí svatby, které připadá na 4. dubna. Jay-Z daroval Beyonce zlatý prsten a oba obnovili svůj slib. Beyonce by po dovolené měla za měsíc vyrazit na koncertní pódia. Odehraje tři koncerty v New Jersey. Fanoušci se tak mohou těšit na tu samou Beyonce, kterou byla před tím, než se stala matkou.

Fotogalerie
12 fotografií