Zpěvák Bono Vox (51): Letenka pro klobouk
Bono se vrátil pro svůj klobouk do Londýna, i když ho letenka stála neuvěřitelných 32,3 tisíc korun
Autor: profimedia.cz

Veleúspěšný irský zpěvák ze skupiny U2 je proslulý filantrop, milovník přírody a očividně i svého klobouku. V roce 2005 si svou oblíbenou pokrývku hlavy zapomněl v Londýně, a jelikož se bez ní nedokázal obejít, byl ochoten zaplatit 1 700 dolarů za letenku do první třídy z Londýna do Itálie. Bono asi chytil úpal. docela tam praží slunce.

Cena: 1 700 dolarů / 32,3 tisíc korun

Zpěvačka Beyoncé Knowles (30): Zlaté legíny
Beyoncé měla legíny z pravého zlata
Autor: ČTK

V roce 2007 se chtěla na předávání cen BET trošku předvést a tak svou proslulou prdelku nacpala do legín posetých pravým zlatem. A zrovna levné nebyly, vyšly na 100 tisíc dolarů. Je to docela dost za kus oblečení, který si na sebe můžete vzít jednou, maximálně dvakrát…

Cena: 100 tisíc dolarů / 1,9 milionů korun

Herec Charlie Sheen (46): Stolní fotbálek s barbínami
Sheen si koupil fotbálek za neuvěřitelných 475 tisíc korun
Autor: Reuters

Charlie Sheen byl zřejmě pod vlivem oblíbených drog, když vypisoval šek za stolní fotbálek v hodnotě 25 tisíc dolarů. A co na něm bylo tak úžasného? Místo klasických figurek fotbalistů se hraje s legendárními panenkami Barbie. A je známo, že Charlie má pro krásné ženy slabost. I když pravda, někdy jim bez váhání jednu lupne, o čemž mohly vyprávět jeho expřítelkyně.

Cana: 25 tisíc dolarů / 475 tisíc korun

Herec Nicolas Cage (48): Dinosauří lebka
Nicolas Cage utrácí za podivné věci, naposledy za dinosauří lebku
Autor: profimedia.cz

Herec je už roky proslulý tím, že utrácí za dost netradiční věci, ať už jsou to královské kobry, sbírka komiksů za 19 milionů korun, tři zámky, dva ostrovy na Bahamách či zhruba padesát aut. A zřejmě je to i velký milovník historie, protože byl ochoten zaplatit více než pět milionů korun za dinosauří lebku. Mimochodem, o cennost měl zájem i Leonardo DiCaprio (37), ale Cage ho přeplatil.

Cana: 276 tisíc dolarů /5,2 milionů korun

Zpěvačka Lady Gaga (25): Měřič elektromagnetického pole
Lady Gaga má přístroj na zachycování duchů
Autor: profimedia.cz

Zpěvačka Lady Gaga je extravagantní, takže hned tak něčím už nepřekvapí. Když si ale zakoupila vybavení na měření elektromagnetického pole za bezmála milion korun, mnozí si nechápavě ťukali na čelo. Naštěstí má tento nákup »rozumné« vysvětlení – tyto přístroje by měly zachytit přítomnost duchů, kterých se Lady Gaga bojí.

Cena: 50 tisíc dolarů / 950 tisíc korun

Fotogalerie
13 fotografií