Snímky vznikaly pro časopis CQ a fotila s kolegou Paulem Ruddem (42). Hrají spolu v komedii Wanderlust. "Je zábavná a krásná, je to má kamarádka," řekl o ní nadšeně Rudd.

Na fotkách nevidíme žádnou shrbenou, věkem zdrchanou ženskou od plotny, ale jednu z největší sexbomb Hollywoodu. Čím to je, že Jenn vypadá čím dál líp? Odpověď je překvapující, herečka čerpá energii ze svého věku: "Čtyřicet je skvělý věk! Bože, třicítka byl děs, ale čtyřicítka je úžasná!"

Zdá se, že Jennifer zraje jako víno. Čím starší, tím lepší. Nedávno přestala kouřit a nabrala pár kilo. Sama z toho má trochu nepříjemný pocit, ale neublížilo jí to. "Nedávno jsem přestala kouřit a nabrala jsem pár kil. Je to dost znát, obzvlášť když vám už není dvacet," svěřila se.

Herečka opravdu prožívá možná nejlepší léta svého života. Nabídky na natáčení se jen hrnou a navíc je ve velmi spokojeném vztahu s hercem Justinem Therouxem (40). Stále častěji však musí trpět dotazy ohledně potomků. "Už mám připravenou konverzační linku o dětech - nečekám trojčata, nečekám dvojčata, nečekám dokonce ani jedno dítě. Jak slyšíte, těhotná nejsem," řekla rázně.

Fotogalerie
10 fotografií