Čas nezastavíš. Podepisuje se i na představiteli oblíbeného seriálu Přátelé. Šediny a kila postupně přibývaly, zatímco někdejší sláva pomalu a jistě odcházela. Zvlášť když se Matt LeBlanc od doby, kdy skončil seriál Přátelé, k jiné pořádné roli vlastně nedostal. A vypadalo to, že už navždy bude tím přitroublým, ale sympatickým Joeyim z Přátel.

Hraje sám sebe. A dostal za to cenu!

Nakonec ho ale zachránila role v seriálu Epizody, který byl uveden v minulém roce. Hraje zde kupodivu sám sebe! Matta LeBlanca. A prospělo mu to jak profesně, tak v osobním životě.

Před časem to vypadalo, že obtloustlý tatík Matt už jako lamač dívčích srdcí určitě neprorazí. Má ale ještě šanci, někteří muži zrají jako víno. Vyprávět by o tom mohl třeba takový o sedm let starší David Duchovny (51), alias Mulder ze seriálu Akta X, kterému se to takřka dokonale povedlo v seriálu Californication.

I "Joey" shodil a vrací se zpátky do kondice. Patrné to bylo i při udělování Zlatých glóbů, kde dostal cenu právě za Epizody. Přátelé to už sice nejsou, i tak má ale Matt šanci svou kariéru opět nastartovat. Šediny sice neskrývá, kila šla ale dolů opravdu radikálně. Joey je opět ve formě!

Fotogalerie
15 fotografií