Já se vrátím! Bývalý kalifornský guvernér, kulturista a akční hrdina Arnold Schwarzenegger vstoupil touhle hláškou do filmových dějin. Pasuje však i na jeho rodinnou situaci. I přes pětadvacet let společného života to nejdřív vypadalo na apokalypsu, pak ve vzduchu dlouho visel veliký otazník, ale postupem času se bouřka, zdá se, přehnala.

Hollywoodem totiž kolují zvěsti o usmíření Schwarzeneggera a jeho manželky Marii. Odpustila mu jeho záletnictví a nemanželské děti? Arnie se nechal slyšet, že strávil s rodinou příjemné Vánoce. A okolí si všimlo, že se mu na prstu opět blýská snubák. Stejně tak ale i jeho manželce. Tohle nebude náhoda.

Děti na straně matky

S případným návratem k manželce se pojí i to, že by Arnieho vzali na milost i jeho děti. Mají totiž podstatně blíž k mámě. Je to logické - Schwarzenegger měl pořád co na práci, o děti se starala Maria. Jak to u Arnieho doma vypadlo, prozradila nejstarší dcera Katherine: "Vždycky jsem byla blíž k mámě. I když jsem byla malá, byla jsem na ní celou dobu nalepená."

Schwarzeneggerova manželka získala po podání žádosti o rozvod do péče i oba syny, Patricka a Christophera. Arnie tak zůstal sám. Definitivní rozpad manželství by ho kromě o děti připravil i o pěkný balík - vzhledem k tomu, že s manželkou nesepsali předmanželskou smlouvu, dělil by se jejich společný majetek jedna ku jedné. Arnie však doufá, že se to nestane.

Fotogalerie
12 fotografií