Když došlo na téma Vánoce a jak je Dara oslaví, vynechala ze svých plánů Rytmuse. Zpěvačka je známá tím, že o svém novém partnerovi do médií příliš nehovoří a vyjímku neudělala ani tentokrát.

"Strávím Vánoce doma s rodinou," odpověděla Dara serveru Topky.sk na otázku, jak prožije vánoční svátky. A když Dara myslela s rodinou, nevynechala ani svého expartnera a otce její dcery Laury Matěje Homolu. "Ano, budeme všichni pohromadě. A když se to nepodaří v jeden okamžik, budeme se přesouvat z místa na místo," dodala Rolins.

Na otázku týkající se jejího nového vztahu Dara jen ledabyle odpověděla. "Po roce jsem potkala někoho, s kým mi je dobře. Nic víc a nic míň," řekla o jejich vztahu.

Kvůli dceři tak Dara obětuje Vánoce strávené s milencem a bude se muset dívat do tváře člověku, který ji začátkem listopadu 2010 podvedl s produkční rádia Janou Matulajovou. Nevěra byla o to bolestivější, jelikož Homolu načapali fotografové na poli v dodávce při sexu. Dara se s Matějem ihned rozešla a jeho chování ji hluboce ranilo.

Dara nyní plánuje strávit následující dny v Itálii, kam vyrazí se svými kamarádkami na dámskou jízdu. Na dovolené dokonce oslaví i své devětatřicáté narozeniny, které má 7. prosince. Z oslav narozenin svého současného milence Rytmuse opět vyřadila... Co se stalo, že by jejich vztah měl přeci jen nějaké trhlinky?

Fotogalerie
9 fotografií