Krásná Kristen, kterou milióny dívek a žen po celém světě možná nenávidí proto, že ulovila jejich idola Roberta Pattinsona, zjevně společenské konvence nijak neprožívá. Jak jinak si vysvětlit, že si k oslnivým večerním šatům nazula obyčejné tenisky?

Nepřehlédnutelná "fajfka," která tenisky zdobí, snad napovídá ještě možnosti, že je Kristen dobře placená za reklamu jedné sportovní značce. Že by ale hvězda, která vydělává díky několikadílné sáze Stmívání milióny dolarů, měla zapotřebí zaprodat svůj dobrý vkus?

Vysvětlení je jednoduché. Kristen si na červený koberec bere jak lodičky, tak tenisky. Poté, co skončí oficiální focení na červeném koberci, přezouvá se Kristen do tenisek, aby ulevila svým nohám. V teniskách pak ochotně pobíhá kolem fanoušků a rozdává podpisy. To, že ji při tom fotí, Kristen nijak netrápí, jako hvězda si to může dovolit. A proč taky trpět několik hodin na jehlách, že?

Její mužští kolegové ze Stmívání, Robert Pattinson a Taylor Lautner, podpatky nosit nemusí, a tak vychytali společenskou příležitost v polobotkách a na londýnskou premiéru se oba shodně oblékli do tmavých obleků.

Fotogalerie
9 fotografií