Onen čtvrtý díl Stmívání se jmenuje Rozbřesk a do českých kin vstoupí již 17. listopadu. A diváci se mají opět na co těšit. Hlavní role se spolu s Robertem Pattinsonem i tentokrát ujala Kristen Stewart (21) coby Bella, s níž se upír Edward dočká postelové scény.

Že by neměla být v novém snímku nouze o vášeň, to potvrdil i sám Pattinson v interview pro francouzskou televizní show "50 Minutes Inside", ve kterém se jen tak mimochodem zmínil, že vášnivý, až divoký sex preferuje i ve své vlastní posteli.

Pattinson pak ještě ke scéně mezi Edwardem a Bellou žertem dodal, že by se jeho postava měla za svůj náruživý výkon i trochu stydět - ve víru vášně prý filmový pár zničil nejednu rekvizitu, polštáři z egyptské bavlny počínaje a samotnou postelí konče!

Nakolik vášnivá však skutečně scéna ze Stmívání bude, si budou muset návštěvníci českých kin pár dní počkat. O tom, jaký je "upír" Pattison v posteli doopravdy, však důkaz neposkytne. Jedno je však prý jisté - co by si herec nedokázal představit, je sex bez lásky.

Fotogalerie
7 fotografií