Elle se minulý týden objevila na otevření nového obchodu s kosmetikou a její hrudník se zdál být plnější. A to si modelka pod šaty nevzala žádnou podprsenku. Minulý měsíc pak byla vyfocena na jachtě v bikinách. Každý si tak mohl všimnout výrazné změny. Z košíčků podprsenky čísla A se stala velikost C.

Navíc prsa po dvou dětech a v jejím věku podle plastického chirurga vypadají jinak. "Její prsa jsou výrazně plnější a kulatější, hádal bych tak velikost košíčku C. Její poprsí je navíc posazeno vysoko, většinou mají ženy po dvou dětech a v tomto věku prsa povislá. Vypadá to na velmi decentní a úspěšnou plastickou operaci," řekl britskému deníku Daily Mail odborník.

Přitom v roce 2006 modelka tvrdila, že odmítá jakékoli nepřirozené zásahy do svého těla. Dokonce kvůli tomu i nerada bere prášky: "Doteď mám vše přírodní a zásahy do svého těla odmítám. Mám k tomu silnou averzi, dokonce odmítám polykat aspirin." Elle si perfektní figuru udržovala zdravou stravou a pravidelným cvičením. Nyní se ale zdá, že si přece jen dodala o kapku víc sebevědomí a nechala si zvětšit prsa.

Fotogalerie
5 fotografií