Bohatá americká dědička Nancy si v neděli odpoledne řekla ano s o osmnáct let starším slavným hudebníkem. Pár je spolu už čtyři roky a zasnoubili se letos v květnu. Zdroj z McCartneyho blízkého okolí řekl: "Paul nakonec našel štěstí a nemůže už se svatbou otálet. Zbytek rodiny Nancy miluje a všichni jsou rádi, že dělá jejich otce šťastným."

Paulovy děti sňatek schvalují. Dcera Stella (40), jež je proslulou módní návrhářkou, dokonce osobně navrhla nevěstě svatební šaty. Naopak když si Paul bral svou druhou ženu Heather, Stella s tím nesouhlasila a šaty jí nenavrhla. Nakonec měla pravdu, Heather několik let po svatbě požádala o rozvod a bojovala s Paulem o majetek.

Pár si řekl své ano v na Marylebonské matrice v Londýně, což je to samé místo, kde si vzal Paul i svou první ženu Lindu v roce 1969. Heather chtěla v roce 2002 pompézní svatbu v irském stylu.

Přestože by si novomanželé se svým majetkem mohli dovolit drahou a okázalou oslavu, oslaví sňatek jen v kruhu nejbližších přátel a rodiny ve svém domě. Na druhou stranu užijí si obřady dva, další plánují na Long Islandu v New Yorku, kde se do sebe v roce 2007 zamilovali.

Fotogalerie
25 fotografií