Podrobnosti dohody známy nejsou, nicméně soudní slyšení o finančním vyrovnání bylo stanoveno na středu. Předmětem řízení bude i opatrovnictví jejich nyní už téměř dvouleté dcery.

Každou chvíli soud

Teprve letos Gibson dosáhl rozvodové dohody se svou manželkou Robyn, s níž mají sedm dětí. Jejich svazek trval 28 let až do roku 2008, kdy Robyn podala žádost o rozvod.

Mezitím se dal Gibson dohromady s Grigorijevovou, avšak jejich vztah byl poměrně neklidný a skončil i bouřlivým rozchodem. Letos v březnu byl 55letý Gibson odsouzen k tříletému podmíněnému trestu za ublížení na zdraví Grigorijevové.

Do povědomí diváků se Gibson se dostal sérií filmů s Dannym Gloverem Smrtonosná zbraň a ženy omámil ve filmu Po čem ženy touží. Pět Oscarů včetně ceny za režii a pro nejlepší film získal za Statečné srdce z roku 1995. K jeho dalším úspěšným režisérským počinům patří Umučení Krista či Apocalypto. Na stříbrném plátně se představil zatím naposledy loni ve filmu Na hraně temnoty; letos se vrací s novou černou komedií The Beaver (Bobr).

Fotogalerie
6 fotografií