Na ten tragický den nebude vzpomínat v dobrém. Možná si Morris nyní vyčítá, proč nebyl se zpěvačkou v onu tragickou chvíli. Jenže Amy chtěla soukromí a navíc takové hvězdě a svému zaměstnavateli se prostě neodmlouvá...

Zpěvačku našel v sobotu v jejím pokoji mrtvou. Ležela na posteli. V ten moment pro ni nemohl nic udělat. Ihned zavolal záchranku, ale doktoři na místě mohli konstatovat pouze smrt. Podle nich byla mrtvá už šest hodin. To znamená, že mohla zemřít už dopoledne kolem desáté hodiny. Ochránce Morris ji přišel zkontrolovat po čtvrté hodině.

Jak policie uvádí, v Amyně pokoji nebyly na místě nalazeny žádné drogy. Proto se stále spekuluje o tom, na co mohla zemřít. Její rodina ale tvrdí, že to byl zřejmě infarkt, její srdce nevydrželo takový nápor. Alkoholu ani drog se Amy nevyhýbala, i když v poslední době prý začala podle svého přítele Rega Travisse cvičit jógu a podle barmana z jedné hospody, kam Amy pravidelně chodila, si odmítla objednat jindy oblíbené pivo.

Její matka Janis s Amy poobědvala den před smrtí, ani tam se jí dcera nezdála být ve špatném stavu. Její smrt ale předpověděla. "Když se nebude léčit, zemře," přiznala před měsíci v jednom rozhovoru.

Proč tedy Amy zemřela? To potvrdí až výsledky toxikologických testů, které mohou trvat až čtyři týdny. Pitva příčinu smrti neprokázala.

Fotogalerie
19 fotografií