Julie Roberts

Julie Roberts
Autor: Profimedia.cz

Americkou herečku proslavil film Pretty woman, kde si zahrála po boku šarmantního Richarda Gera. Díky svému talentu se zařadila mezi nejlépe placené hollywoodské herečky. Navíc má jednu velkou přednost, a to okouzlující, široký úsměv.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston
Autor: Profimedia.cz

Americká herečka se stala známou díky seriálu Přátelé. Všichni ji znají jako potrhlou Rachel, které všechny ženy záviděly její účes a snažily se jej napodobovat. Později jí mohly závidět i partnera Brada Pitta, za kterého se vdala. Manželství jim ale dlouho nevydrželo. Pitta jí svedla kolegyně Angelina Jolie.

Liv Tyler

Liv Tyler
Autor: Profimedia.cz

Herečka Liv to díky slavnému jménu Tyler měla s kariérou mnohem jednodušší než ostatní kolegyně. Nejvíce zazářila ve filmu Armagedon, kde jí otce hrál Bruce Willis. Její pravý táta je známý rocker z kapely Aerosmith Steven Tyler.

Brad Pitt

Brad Pitt
Autor: Profimedia.cz

Americký herec to měl díky svému vzhledu při rozjíždění herecké kariéry jednodušší. Ve filmu Thelma a Louisa zazářil jako nesmělý milenec, pak už se mu nabídky na role jen hrnuly. Momentálně chystá se svou partnerkou Angelinou Jolie svatbu a těší se z úlohy pilného otce šesti dětí.

Kate Winslet

Kate Winslet
Autor: Profimedia.cz

Britská herečka se vryla do povědomí lidí hlavní ženskou rolí ve filmu Titanic. V kasovním trháku si zahrála po boku Leonarda DiCapria a jejich ztvárnění milostného páru Jacka a Rose se stalo legendárním. Talentovaná herečka, která má na svém kontě i Oscara, vyrostla do krásy.

Katie Holmes

Katie Holmes
Autor: Profimedia.cz

Americká herečka se spíše než nějakou výraznou filmovou rolí proslavila manželstvím s Tomem Cruisem a svéráznou výchovou dcery Suri. Fanoušci seriálů si ji ale můžou pamatovat ze série Dawsonův svět, kde hrála mladou studentku. Katie dětský kukuč zůstal doteď.

Salma Hayek

Salma Hayek
Autor: Profimedia.cz

Mexická herečka zazářila po boku Antonia Banderase ve filmu Desperado. Od té doby dostává role silných a exotických žen. Rolí malířky Fridy si vysloužila nominaci na Oscara. Salma momentálně žije spokojeným životem milující matky a manželky.

Fergie

Fergie
Autor: Profimedia.cz

Americká zpěvačka Fergie začínala svou kariéru v pop-rapové skupině Black Eyed Peas. Nyní rozjela i úspěšnou sólovou dráhu. Na fotce ji můžeme vidět s baseballovou pálkou a čepicí. K prospěchu jejích fanoušků ale nakonec sportu nechala a věnovala se pouze zpěvu.

Cindy Crawford

Cindy Crawford
Autor: Profimedia.cz

Americká topmodelka vůbec nestárne. I když je Cindy třiačtyřicet let, v modelingu je o ni stále velký zájem, hlavně co se týče focení různých reklam. Své typické mateřské znaménko má už od dětství a o jeho odstranění nikdy neuvažovala. Kromě práce se bývalá topmodelka věnuje hlavně rodině.

Fotogalerie
14 fotografií