„Mám právo svobodně tvořit umění,“ dodala ještě Rihanna na twitteru. Její klip Man Down, ve kterém zastřeli násilníka na přeplněném nádraží, je totiž kritizován Televizní radou rodičů. Prý na něm ukazuje chladnokrevnou vraždu. Rihanna o videu ale tvrdí, že jen zobrazuje skutečný svět.

„Jsem třiadvacetiletá bezdětná rockerka. Proč ze mě každý chce mít rodiče? Jsem jen holka!“ napsala dále rozhořčeně na twitteru Rihanna, která se sama stala obětí domácího násilí. Její minulý přítel, zpěvák Chris Brown (21) ji bil a dokonce za to byl i trestán.

Fanoušci ji podporují

Vzhledem k již zmíněné organizaci rodičů, která ji kritizuje, Rihanna dodala: „Víme, jak je těžké a trapné říct někomu o těchto citlivých věcech, zvlášť rodičům! Hudba se nemůže řídit rodiči! Máme právo tvořit umění, nechte nás! Je na vás, aby nedopadli jako my!“

„Rihannin osobní příběh a status celebrity jí dává skvělou možnost jakožto zpěvačce poslat zprávu ženským obětem znásilnění a domácího násilí. Místo toho, aby jim poradila, ať vyhledají pomoc, pomocí videa jim radí odplatu v podobě vraždy,“ stálo v prohlášení Televizní rady rodičů.

Fanoušci zpěvačky si ale myslí něco jiného. Zastávají stejný názor jako jejich idol. „Děkuju vám za úžasnou odezvu na video k Man Down. Miluju vás za to, že vám to došlo!“ vzkázala jim vděčně popová diva, na kterou se teď sype kritika ze všech stran.

Fotogalerie
2 fotografie