Osmačtyřicetiletá kostelnice ze Skotska totiž není na showbyznys plně připravená a psychicky se často hroutí. Také proto zrušila už druhý ohlášený koncert. A producent Simon Cowell, jenž ji v soutěži Britain´s Got Talent pomohl objevit, teď přiznal: „Se Susan jsem udělal chybu.“

Fotogalerie
2 fotografie


„Když se na to všechno teď zpětně dívám, je zcela jasné, že jsme tu situaci se Susan nezvládli tak dobře, jak jsme měli. Zdálo se, že jí veškerá ta pozornost vyhovuje… Myslel jsem si asi naivně, že se ovládá,“ napsal Cowell pro britský list Daily Mail.

Susan sice vyniká úžasným pěveckým hlasem a přirozeným talentem, ale značnou část života prožila v prostředí, které se showbyznysu nepodobá v ničem. „Začalo být jasné, že Susan tuto životní zkušenost vnímá jako příliš náročnou a nedokáže se s ní vyrovnat,“ dodal Cowell.

VIDEO: Susan Boyle při finálovém vystoupení Britain´s Got Talent

343500:gallery:true:true

První problém nastal podle hudebního producenta ve chvíli, kdy Susan prohrála se skupinou Diversity ve velkém finále soutěže. Neuměla se s druhým místem vyrovnat. Přesto Cowell věří, že bude Boyle vystupovat a nakonec si své místo v showbyznysu najde.

„Budu ji nadále podporovat,“ dodal Simon.