Josef Rychtář se rozhodl v boji o Ivetino dědictví ustoupit jejímu synovi Arturovi a dům mu prý přenechá. Zároveň ale vyjádřil obavu, jak Artur s vilou naloží.

"Já si Artura vážím, je to úžasný, vzdělaný a chytrý kluk. A jeho maminka si přála, aby tu byl. Nechci ho podceňovat v jeho rozumových schopnostech, ale pokud by se stalo v jeho věku, že by dům prodal, bylo by mi líto, že ho koupí někdo jiný," řekl Rychtář super.cz. A pustil se do vysvětlování tohoto svého postoje.

"Pak by se zapomnělo, že tu Ivetka někdy vůbec žila. Je možné, že se k takovému domu Arťa už nikdy nedostane. Jde o kredit, který by asi neměl promarnit," dodal vdovec. Právě Super nyní upozorňuje, že vdovec již zahájil své stěhování z Uhříněvsi. Údajně podle informací z Rychtářovy rodiny si již odvezl řadu věcí a připravuje se na předání domu Arturovi Štaidlovi.

Vilu v Uhříněvsi přitom Iveta Bartošová získala v roce 2001. Na hypotéku. Arturovi ji pak odkázala i prostřednictvím své závěti, kolem které však panuje řada spekulací. A objevily se i další dvě! Všechny by však měly vyznívat právě v Arturův prospěch.